طرح درس و روش تدریس علوم سوم، درس2 : خوراکی‌ها

برای شما اطلاعاتی در مورد طرح درس و روش تدریس علوم سوم، درس2 : خوراکی‌ها آماده کرده ام مطالعه فرمایید

طرح درس و روش تدریس علوم سوم، درس2 : خوراکی‌ها

طرح درس و روش تدریس علوم سوم، درس2 : خوراکی‌ها

طرح-درس-و-روش-تدریس-علوم-سوم-درس2--خوراکی-ها

توضیحات:
طرح درس و روش تدریس علوم سوم درس خوراکی‌ها در قالب ورد و شامل 9 صفحه.

در این درس دانش آموزان با گروه‌های مواد غذایی که انسان برای انجام تمام فعالیت‌های خود به آنها نیاز دارد، آشنا می‌شوند. آنان با انجام فعالیت‌هایی در مورد گروه‌های مواد غذایی اطلاعات جمع آوری می‌کنند.

پس از پایان این درس دانش آموزان در می‌یابند که برای کسب مواد مورد نیاز بدن خود با توجه به شرایط زندگی در وعده‌های غذایی روزانه چه چیزهای سالم و مناسبی بخورند. آنها خواهند آموخت که شرایط نگهداری انواع غذاها چیست.

اهداف درس: فراگیران بتوانند...
✅ غذای سالم را تشخیص دهند.
✅ فواید غذای سالم را بیان کنند.
✅ به خوردن غذای سالم علاقه‌مند باشند.
✅ خواص پروتئین، چربی، ویتامین و قند را در بدن بیان کنند.
✅ بیان کنند که غذای سالم از چه چیزهایی تشکیل شده است.
✅ غذاهایی که روزانه مصرف می‌کنند را در قالب گروه‌های چهارگانه طبقه بندی کنند.
دانلود فایل

دسته بندی و تگ

  • دسته بندی : فیزیک
  • تگ : روش تدریس درس خوراکی‌ها,درسنامه درس خوراکی‌ها,سوالات درس خوراکی‌ها,پاورپوینت درس خوراکی‌ها

برای دریافت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک فرمایید